fbpx

Colaborari

Vrei sa ajungi la cat mai multi calatori in cautare de experiente noi si cazari interesante? Ai nevoie sa atragi turistii potriviti pentru afacerea ta? Promoveaza-ti brandul prin intermediul blogului Another Milestone si asigura-ti astfel vizibilitatea dorita.

Statistici blog

Continutul blogului este axat pe calatorii in Europa si in special in Romania. Articolele sunt scrise SEO (preferatele lui Google) si astfel majoritatea ajung pe prima pagina in Google, ramanand acolo mult timp si atragand doar cititori interesati.

Ce inseamna ca scriu articole SEO? Incep prin a alege cuvintele cheie cu cele mai multe cautari, scriu articolul detaliat incluzand natural aceste cuvinte cheie si promovez apoi articolul pentru a-i asigura credibilitatea pe motoarele de cautare.

Statisticile blogului arata astfel (update iulie 2022):
Afisari lunare: 62.000+
Vizitatori unici pe luna: 43.000+
Durata vizita: 03’28”
Autoritate pagina(PA): 35
Autoritate domeniu(DA): 28

Cum putem lucra impreuna?

Promovare pe blog

Promovarea se face prin afisarea de bannere pe site, in postari deja existente sau pe bara laterala vizibila din toate articolele de pe blog. Contractele se incheie pe o perioada intre 1 si 12 luni, doar pentru produse si servicii relevante pentru cititorii blogului. (nu siteuri de pariuri etc). O alta varianta este mentionarea brandului intr-un articol deja existent pe site, daca acest lucru nu contravine cu intelegerea facuta deja cu un alt partener al blogului.

Exemple:

Mentiune vola.ro in acest articol

Review (Recenzii) cazari, restaurante si alte produse de calatorie

Pot incerca diverse produse de calatorie, variante de cazare, restaurante, linii aeriene etc si apoi face un review sincer pe blog. Articolul include descrierea detaliata, parerea mea sincera si mentionarea brandului cu link inclus.

Exemple:

Hotel PRIVO Targu Mures

Pensiunea Toscana Brasov

Ambasador de brand

Acest tip de colaborare presupune reprezentarea brandului tau pe social media, mentionarea lui in articole si postari pe facebook, adaugarea unui banner pe site etc. Pachetul se personalizeaza in functie de nevoile partenerului.

Participare la infotrip

Participarea la infotripuri si impartasirea pe blog a experientei, incluzand review de cazare si servicii si ghiduri referitoare la destinatie.

Exemple:

Hotel Tigra 4* Viena

Infotrip Baile Herculane

Creare de continut

Creez articole SEO, poze si continut ce poate fi folosit pe Social media.

Cateva dintre publicatiile pentru care am scris astfel de articole:

Planet D – https://theplanetd.com/halkidiki-greece-travel-guide/

Life part 2 – https://lifepart2.com/cost-of-living-in-romania/

Cheerful trails – https://cheerfultrails.com/hidden-rome-6-secret-attractions-in-rome/

Adventure in you – https://www.adventureinyou.com/spain/things-to-do-in-tenerife/

Te-am convins si vrei sa colaboram? Scrie-mi pe another.milestone.blog [@] gmail.com. Impreuna vom gasi cea mai buna varianta de promovare pentru brandul tau.