fbpx
Targul de Craciun din Brasov

Targul de Craciun din Brasov

Dupa ce am vizitat Targul de Craciun de la Sibiu si ne-a fermecat de tot, am zis sa vedem si Targul de Craciun din Brasov. Nu voiam sa fac o comparatie intre ele, ci pur si simpu sa ma mai bucur de atmosfera magica de la un astfel de eveniment.

Targul de la Brasov este organizat in Piata Sfatului, intr-o parte a Muzeului judetean de istorie (Casa Sfatului cum este cunoscut).

Din start o comparatie nu isi avea rostul, pentru ca pe cel din Brasov l-am vazut ziua, fara urma de luminite aprinse. Este intr-adevar mai modest decat cel din Sibiu, dar si el se lauda cu un brad imens, impodobit elegant, casute frumos amenajate in care se vinde vin fiert, cozonaci, opinci, ii, globuri de Craciun si cate si mai cate si o frumoasa reprezentare a scenei Nativitatii!


Ajunsi in Brasov, vremea nu a fost prietenoasa cu noi si, dupa cateva incercari esuate de a gasi un restaurant cu locuri libere la mese, batuti de vant, am ajuns in Targul de Craciun din Brasov.

Ne-am plimbat putin printre casute, am admirat scurt bradul cu sigla Brasovului in fundal, pe Tampa, si, cand am considerat ca suntem suficient de inghetati, ne-am departat de centru ca sa gasim un loc sa mancam.


Am vazut poze si de aici si seara piata de Craciun arata fantastic impodobita cu lumini de sarbatoare.

Era imposibil sa stam pana seara ca sa o vizitam in toata splendoarea ei, asa ca ne-am multumit doar cu ce am vazut si ne-am imaginat cum ar arata luminata.

Targul de Craciun din Brasov nu este atat de spectaculos comparativ cu altele, dar este musai de vazut daca aveti drum pe aici, in special cand sunt aprinse luminile.

Si dupa o plimbare pe la atractiile din oras, un vin fiert baut in piata este excelent pentru a incheia seara.

Vrei sa descoperi cele mai cunoscute locuri din Brasov? Incearca noul nostru treasure hunt in Brasov – un tur ghidat cu telefonul pe care il poti face cand doresti.


Ti-a fost util articolul? Atunci te rog sa imi lasi un comentariu mai jos.

Pentru mai multe sfaturi de calatorie poti urmari blogul pe Facebook si pe Pinterest!

Iar daca esti gata pentru urmatoarea vacanta, inscrie-te la newsletter pentru a primi si alte detalii interesante.

Bonus! 5% discount la tururile Another Milestone si un planificator de calatorii gratuit la inscriere.