Romanian Digital Travel Conference, Editia V si de ce m-am gandit sa particip

Romanian digital travel conference editia 4 Poza preluata de pe site-ul oficial Romanian digital travel conference

Vremea s-a incalzit, e frumos pe afara, asa ca am zis ca pe langa calatorii este momentul sa particip si la cateva evenimente. Am dat din intamplare peste Romanian Digital Travel Conference si descrierea m-a atras. Am mai cautat cateva detalii si decizia de a merge a fost luata.

Ce este Romanian Digital Travel Conference?

Aflata la a 5 editie in 2018, Romanian Digital Travel Conference sau RDTC este un eveniment dedicat profesionistilor din turism care vor sa-si dezvolte afacerile prin instrumente de marketing online. In aceste conditii era oarecum de asteptat ca majoritatea participantilor sunt reprezentanti ai agentiilor de turism. Dar cred ca si cei din domeniul hotelier sau al transporturilor au lucruri noi de aflat.
Conferinta va avea loc pe 8 mai 2018, in Bucuresti la hotel Sheraton sala Platinum. Ea cuprinde o serie de prezentari de instrumente eficiente ce pot fi folosite in online si studii de caz aplicabile. Interesanta este varietatea speakerilor care vor sustine aceste prezentari: consultanti de business, marketing manageri si specialisti in comunicare. Lista completa a lor o puteti gasi aici.
Romanian digital travel conference este organizat de Eventur group, ale carei proiecte le urmaresc cu placere pe facebook, si Friends 2.0. Inscrierile se fac simplu, pe site-ul oficial al evenimentului, iar tariful de participare acopera accesul in sala, 2 pauze de cafea si pranzul.

De ce merg la Romanian Digital Travel conference?

Prin natura jobului, participarea la evenimente este o obisnuita pentru mine, una placuta. Ma bucur sa cunosc oameni noi, sa ascult impresii diferite de ale mele, sa impartasim experiente. Nu a existat vreun eveniment de la care sa plec fara sa fi invatat ceva.
La Romanian Digital Travel conference m-a atras mixul de speakeri si, desi programul nu este inca definitivat, am aflat cate ceva despre temele abordate. Se va vorbi despre Google Adwords si alte instrumente de marketing online, despre usability in materie de siteuri ale agentiilor de turism si despre tehnologie in turism (B2B si B2C).
Si avand in vedere scandalul monstru cu facebook si introducere GDPR (General Data Protection Regulation) din 25 mai, va fi abordat si modul in care trebuie aplicata GDPR in agentiile de turism.
Imi dau seama cat de importanta a devenit tehnologia in viata noastra indiferent de domeniul in care lucram, asa ca prezentarile cu continut tehnic si aplicabilitate in turism imi trezesc mereu interesul. La Targul de turism de la Berlin am participat la 3 prezentari, toate despre tehnologie in turism si daca as fi avut timp, as mai fi mers la cateva asemanatoare. De acolo am plecat cu multe idei bune de aplicat imediat si asta ma astept sa se intample si dupa Romanian Digital Travel conference.
Deci 8 mai, la hotel Sheraton, RDTC bifat in calendar! Ne vedem acolo!