Politica de confidentialitate

Buna. Politica aceasta se refera la site-ul https://anothermilestone.eu si este musai sa apara, deci te invit la lectura! ­čÖé

I. Informa╚Ťii generale
Confiden╚Ťialitatea datelor tale cu caracter personal este importanta pentru mine (in sensul ca vreau ca lucrurile sa fie clare pentru ambele parti).
Acest document are rolul de a te informa cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in contextul utilizarii siteului www.anothermilestone.eu.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
In calitate de vizitator al siteului, www.anothermilestone.eu va prelucra datele tale cu caracter personal pe care le furnizezi in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizezi in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ma contactezi in acest fel. Mai colectez numele si adresa ta de email in momentul cand lasi un comentariu, dar acestea nu sunt prelucrate in niciun fel. Dintre datele pe care le lasi in momentul cand te inscrii la newsletter, folosesc adresa de email pentru informari periodice.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării
Daca esti vizitator al Site-ului, anothermilestone.eu prelucreaza datele tale cu caracter personal in scopuri comerciale si de informare, doar cu consimtamantul tau, exprimat prin bifarea casutei corespunzatoare in caz de completare a unui formular sau prin lasarea unui comentariu pe site.

IV. Durata pentru care iti prelucrez datele
Ca principiu, anothermilestone.eu va prelucra datele tale cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, pot dezvalui datele tale catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care ma sprijina in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului sau catre autoritatile publice.

VI. Drepturile de care beneficiezi
In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizate, beneficiezi de urmatoarele drepturi:

-dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre anothermilestone.eu, conform celor descrise in prezentul document;
-dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea anothermilestone.eu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
-dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
-dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
->acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
->in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
->in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
Este posibil ca, in urma solicit─ârii de stergere a datelor, sa anonimizez aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

-dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :
->persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care imi permite verificarea corectitudinii datelor;
->prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
->operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
-dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre anothermilestone.eu catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
-dreptul la opozi╚Ťie ÔÇô in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicit─âri
-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
-dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care consideri necesar.

VII. Politica de comentarii:

Poti lasa comentarii pe siteul anothermilestone.eu, pe paginile care permit acest lucru. Toate comentariile sunt moderate de admin. Linkuri catre pagini externe pot fi trecute doar in campul denumit URL. Orice linkuri care apar in textul comentariului vor fi sterse sau comentariul nu va fi aprobat.

VIII. Politica de afiliere:

Unele articole contin linkuri de afiliere. Daca achizitionezi un serviciu accesand acele linkuri, eu voi primi un comision fara sa platesti nimic in plus! Astfel, poti sustine blogul fara niciun cost extra. Decizia de achizitionare a serviciilor ramane insa strict la latitudinea ta!

Pentru orice intreb─âri suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, poti sa-mi scrii pe adresa de email: contact [@] anothermilestone.eu.

Si acum te invit la o lectura mai placuta despre vacante si locuri frumoase: