fbpx

Despre

Povestea noastra:

Salut! Suntem Corina si Florin, hoinari in lumea larga cu multe destinatii vazute si o lista lunga de destinatii ce ne asteapta. Calatoriile ne sunt sursa de inspiratie in viata de zi cu zi, o modalitate de a creste spiritual si unica doza de adrenalina de care avem nevoie! Mereu plecam informati si scriem aici pentru a impartasi amintirile stranse si pentru a retrai experientele avute. Planificarea s-a schimbat de cand numarul calatorilor a crescut cu un bebe😊. Si astfel s-a schimbat si specificul blogului.

Povestea blogului:

Initial a fost un jurnal de calatorii, fara un scop anume, pe blogspot, plecinlume.blogspot. Patru ani mai tarziu jurnalul s-a mutat pe domeniu propriu, plecinlume.ro. Si abia in 2018 s-a redefinit si si-a stabilit scopul, atingand o alta borna in calea lui si devenind anothermilestone.eu.

Another Milestone este un blog de calatorii despre meleaguri interesante, despre intamplari terminate cu invataminte, despre locuri care largesc orizonturi. Este un blog pentru mamici ocupate, dar dornice de plecat, tatici in cautare de noi destinatii si pitici plimbareti. Misiunea lui este sa ajute familiile sa calatoreasca mai usor si mai inteligent. Te rog citeste, daca ti se pare interesant, intreaba, daca vrei sa afli, exprima-ti civilizat parerea, daca vrei sa o impartasesti si celorlalti si pleaca in lume pentru ca, vorba cantecului, „there’s such a lot of world to see”! (Moon river, Frank Sinatra).

Tot continutul acestui blog si majoritatea imaginilor ne apartin. Cele care nu ne apartin au sursa mentionata. De aceea, te rog sa nu reproduci ce gasesti aici fara acordul nostru. Iti multumesc!

Vrei sa colaboram? Citeste pagina Work with me.