fbpx
Bloguri de calatorii 2017

Bloguri de calatorii si nu numai citite in 2017

Netul este plin de bloguri de calatorii si daca le pun la socoteala si pe cele cu alte teme nu mi-ar ajunge o viata sa le citesc pe toate! Nici nu as vrea sa-mi petrec astfel viata, dar sunt cateva pe care le urmaresc. Pe unele le stiu de ceva timp, pe altele le-am descoperit anul trecut, dar toate au ceva care ma inspira. Fie imi place mult continutul lor, fie pot sa extrag mereu idei din ele, fie ma inspira persoana din spatele lor, toate au ceva care ma atrage.
Dar lasand la o parte aceste detalii, iata lista mea cu bloguri de calatorii si nu numai pe care le-am tot urmarit in 2017:

Bloguri de calatorii:

  1. Extravita – ma inspira foarte mult autoarea lui, Mirela. Faptul ca a lasat viata de multinationala pentru cea de blogger si ca scrie nu numai despre calatorii ma face sa o citesc cu placere. Ba chiar unele articole cu tips&tricks le am salvate 🙂
  2. Bialog – imi place mult stilul de scris al Biancai si faptul ca aduna pe blog subiecte despre partea placuta a vietii. Este ca o binemertitata pauza fiecare articol pe care il citesc aici.
  3. Tedoo – umorul cu care este scris blogul ma face sa nu pierd niciun articol de aici, mai ales cand am nevoie de putina veselie. Mai urmaresc cu interes promotiile ca la un moment dat sa beneficiez de ele
  4. Blogul Larisei – pe blogul Larisei am ajuns, culmea, la sectiunea despre gradina ei. Cand am vazut ce articole posteaza despre Valea Loirei am ramas fascinata si de ani buni urmaresc ce scrie!
  5. Kindertrips – este un blog nou despre care am aflat de pe un grup de facebook. Am inceput sa-l urmaresc imediat pentru ca imi da curaj si speranta ca exista viata de calator si cu copii, contrar zvonurilor.
  6. Love always summer – povestitorii din spate, Anda si Tudor, sunt mereu in cautarea verii si ii urmaresc frecvent ca sa vad pe unde o mai gasesc. Destinatiile despre care povestesc ei sunt parca din paradis si ma uit frecvent si pe contul lor de Instagram pentru pozele colorate.
  7. Finding the Universe – un blog despre 2 calatori care strabat lumea in lung si in lat si traiesc din asta. Ma fascineaza pozele pe care le posteaza, suficiente pentru a ma face sa-mi doresc sa-i urmez!

Bloguri de calatorii si nu numai:

 1. Ann street studio – nu este un blog propriu-zis de calatorii, ci mai mult despre fotografie, dar la cat calatoreste fotografa din spate se poate considera ca este. Publica frecvent si articole despre locurile in care a fost si de vreun an e mutata in Provence.
 2. Honestlywtf – este un blog despre de toate, asa ca si despre calatorii. Postarile de aici abordeaza diverse teme si, surprinzator, ma incanta mai tare cele despre design si arta decat cele despre travel.
 3. Gal meets Glam – iar nu este un blog de calatorie propriu zis. Este mai mult un blog de moda, iar calatoriile sunt pretextul de a prezenta diverse combinatii de haine. Stilul Juliei care are blogul nu mi se potriveste, dar plimbarile si destinatiile alese de ea, da.

Stiu cata munca este in spatele unui blog facut doar din hobby. Ii admir enorm pe cei care au bloguri de calatorii ca hobyy, dar mai tare pe cei care si traiesc din asta. Ma inspira povestile lor, ma inspira ce scriu si uneori asta e tot ce e nevoie pentru a merge mai departe!

2 comentarii la „Bloguri de calatorii si nu numai citite in 2017”

 1. Mulțumim foarte mult Corina! Ne bucuram si promitem sa continuam sa inspiram cat mai mulți oameni cu călătoriile noastre. Pentru noi a devenit un mod de viata si vrem sa aratam cititorilor nostri că nu e nevoie de o avere pentru a calatori.

  Răspunde

Lasă un comentariu