fbpx
Camp cu maci

Al doilea camp cu maci, in judetul Brasov

Al doilea camp cu maci l-am gasit la munte, in judetul Brasov, la fel de inflorit si de frumos ca cel de pe A2. Nu mai credeam sa gasesc vreunul, dar la munte a fost mai racoroasa vremea, asa ca la inceput de iunie am avut norocul sa gasesc si un camp inflorit.
Stateam in masina putin dezamagita ca se adunau niste nori negri si incepuse sa picure usor (citisem pe vreo trei site-uri ca va ploua, dar am decis sa le ignor si am fost surprinsa sa vad ca au avut dreptate) cand, la iesirea din Rasnov, dupa calea ferata, am vazut pe partea stanga campul plin: frana, tras pe dreapta, traversat urgent printre masini(mergeam spre Cristian, deci campul nu era pe partea noastra) si, printre picaturile de ploaie, am incercat sa surprind cat mai bine marea rosie de maci.
Am plecat abia cand se intetise ploaia si-mi udase obiectivul aparatului. La intoarcerea spre casa am mai vazut niste palcuri de maci pe podul care duce din DN1 in Campina. Nu era chiar un camp, fiind cocotat pe piciorul podului, dar ar fi iesit niste poze frumoase si acolo.

Campul cu maci pe harta:

View In cautarea florilor in a larger map

Vezi si alte rezervatii de flori din Romania.